Schrijf in het gastenboek

fam Holl
Dit was voor ons de vierde keer en iedere keer staan we weer versteld wat een ruimte je voor je zelf hebt.Het is er super netjes lekker rustig. Huub en Zwanny hebben alle tijd voor een praatje
geweldige eigenaren. Een prachtige omgeving voor te fietsen.
Huub en Zwanny bedankt voor jullie gastvrijheid
8/31/2017 9:53:24 PM
Simon Geels
Zet je dakluik een stukje open

Wakker worden met het geluid van de vogels? Het kan werkelijk.

Geen schreeuwende of voetballende kinderen.
Laten we voorop stellen, we hebben absoluut geen hekel aan kinderen, maar in de vakantie even niet. Ook wij zochten, net als ieder ouderpaar, met onze kinderen, een camping waar voor hun van alles te doen was. Wij hadden dan ook nog vakantie.
Nu is het onze beurt.

OP MINICAMPING DE PEELHOF IN ERICA DRENTHE IS DIT WERKELIJKHEID.

Geen gezinnen met kinderen. Vogels, herten, fazanten, de camping eekhoorn, rust, rust. Ja o.k. het gras moet gemaaid worden.

Alle superlatieven zijn in voorgaande reviews reeds gemeld, we sluiten ons hier graag bij aan, ze zijn allemaal waar.
Huub en Zwanny zijn bij uitstek, het geschikte stel om hun met zorg opgebouwde camping te runnen. Met hun beide ervaring, in de zorg, hebben wij op een uitstekende wijze, hiermee kennis kunnen maken.
Wij hebben dit jaar gebruikt om in het noorden nu eens diverse musea te bezoeken vanuit een vaste plaats, een plaats op minicamping de Peelhof in Erica.

Warm, zeer warm aanbevolen.

Mies en Simon Geels
mei/juni 2017

8/7/2017 12:51:09 PM
Gery
Wat een geweldige camping, de rust, de ruime plaatsen, het brandschone sanitair, we vonden het geweldig. Ondanks de enorme hoeveelheid regen van vandaag en het korte verblijf van maar drie nachtjes hebben we genoten van deze kennismaking met jullie camping. We komen zeker een keer terug, met mooi weer en een langere periode.
Veel succes en tot ziens.
Gery en Paul
7/12/2017 9:02:22 PM
M&M uit Someren
Wat n geweldige camping en wat een ruimte,vrijheid en rust. Zwanny en Huub doen er alles aan om het iedereen naar hun zin te maken. Er hangt n gemoedelijke en hele positieve sfeer.
Ook voor ons als camperaar heerlijk om tot rust te komen.
We hebben ook heel fijn kunnen fietsen.
Wij komen graag terug.
Hartelijke groetjes
6/27/2017 11:15:34 AM
Trijnie Smit
We vinden het een geweldige Camping (hoofdletter)
De volgende keer, die vast en zeker komt, hoeven we de tom-tom niet in te stellen. Onze camper rijdt ons er zo naar toe. Jullie staan bij ons in de top 3!Tot ziens, Arie & Trijnie Zwolle
6/27/2017 10:44:01 AM
Olga en Arthur
Wij kamperen al 35 jaar en altijd meerdere keren per jaar. Van alle campings waar we waren in die jaren (en dat zijn er dus heel veel, zowel in NL als elders in Europa)is deze camping met kop en schouders de mooiste en meest gastvrije die we hebben bezocht. Hulde!
6/1/2017 9:01:34 AM
John en Henny
Een warm bad tussen de regen en hagelbuien door.
We hebben vier heerlijke en relaxte dagen gehad en volop van de omgeving genoten.
Huub en Zwanny zorgen voor een hartelijk ontvangst en doen er alles aan om je het naar je zin te maken.👍
4/24/2017 9:48:57 AM
Ina en Jos van t Westeinde
Fantastische minicamping, kleinschalig, volop privacy, gastvrije eigenaren, schoon en goed onderhouden, heerlijke eitjes, wat zou je nog meer wensen als je op zoek bent naar een prachtige omgeving en rust?
Ons aanvankelijke verblijf van een paar nachten is hierdoor tot 7 nachten uitgelopen.

Hartelijk dank daarvoor.

9/13/2016 9:39:10 AM
Caroline en Arnold
Wat een heerlijk weekend hebben we gehad op deze mooie camping! Mooie, ruime plekken. En in deze tijd (eind augustus) ook lekker rustig. Wat ik helemaal geweldig vind, is dat er in het sanitairgebouw gewoon zeep is om je handen te kunnen wassen na toiletbezoek, er hangen handdoekjes om je handen te drogen, de douches zijn ruim en goed warm. WC-papier in het toilet en ook de afwasruimtes zijn voorzien van afdruiprekken, afwasborstels en afwasmiddel! Aan alles is gedacht, de gastvrijheid zit in juist dat soort dingen. In het receptiegebouw kun je eitjes kopen, koffie of thee zetten, er staan boeken en veel documentatie over de omgeving. Huub en Zwanny, dank voor een fantastisch verblijf op jullie heerlijke camping!
8/28/2016 7:57:02 PM
Henk en Anneke Vrolijk
Een groen paradijsje!
Geweldige minicamping met heel vriendelijke eigenaren Huub en Zwanny. Ruime plaatsen en zeer goed verzorgd sanitair. De verse eitjes s morgens waren heerlijk!
8/5/2016 11:38:10 AM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10