Schrijf in het gastenboek

Zwanny
Hier volgt een greep uit de vele mooie berichtjes die men heeft geschreven in het schriftje wat op tafel lag in de receptie:

Bedankt voor de gastvrijheid. Geweldige camping, rust, schoon sanitair, warme douche. Super service! Alle gemakken voorzien en super plek.

We have enjoyed staying at your lovely camping site. It has been very relaxing in the countryside. We have been to many places to visit with our car and have enjoyed seeing new towns and many canals. Thank you very much for giving us a lovely pitch.

Voor de 2e keer een heerlijke week gehad. Pinksteren met vrienden daarna met ons tweetjes, het weer kon iets beter maar toch is de week omgevlogen. We komen vast nog een keer terug. Genieten van jullie kwakende kikkers.

Na de blues in Grollo de rust van De Peelhof. We hebben weer genoten van jullie prachtige minicamping

Ook voor de 5e keer hier was weer een geweldige vakantie. Wat is het hier heerlijk rustig en wat zijn de voorzieningen goed. Als alles gaat zoals het zou moeten gaan zijn we volgend jaar weer van de partij.

Welk een heerlijk verblijf. Alles keurig verzorgd en netjes en vooral schoon. Maar vooral de kleine attenties zijn erg fijn. Handdoekjes, zeep, koffie, thee en ijs, leeswerk en nog veel meer. We trekken vandaag weer verder met onze tandem maar hebben het hier erg naar ons zin gehad.

Wat hebben wij op een mooie camping gestaan. Met onze rugzakken zagen we je zitten voor de receptie,. De ontvangst was geweldig. Gastvrij. En alles ziet er zo verzorgd uit. We zitten nu aan een geweldig verzorgd ontbijt. Dadelijk lopen we verder.

Dropjes voor iedereen. Toch een beetje heerlijkheid delen. :)

Tige dank foar de gastfreiheid. It is bij jimme een superplakje.

En zo is een gepland 2-nachtjes bezoek 8 nachtjes geworden. Dat krijg je er van. Al die goede zorgen, rust, natuur, ruimte, vrede, kippetje om de tent, vers eitje, schoon en compleet sanitair. Mijn eerste campingervaring in mijn uppie en ik ben gelijk verwend. Super plekkie in Erica/Nederland/wereld/universum.

t Is dat we familie hier dichtbij hebben waar we dit jaar even niet kunnen kamperen maar anders zouden we zo terugkomen. We weten al dat het een mooie omgeving is maar deze camping is zeker een pareltje.Jullie hebben het fantastisch voor elkaar en de kleine extras maken het een genot om hier te staan.

Wat een ontdekking deze oase van rust. De bomen en struiken zitten vol meesjes en andere vogeltjes, Zo vrij voel je jezelf ook als je hier kampeert. Het lijkt een sobere camping maar er is werkelijk aan alles gedacht waar je maar behoefte aan kunt hebben. Zeer bedankt dat ik op deze geweldige plek tot rust kon komen.


9/26/2019 4:51:15 PM
Christina en Nick
Net terug van een onstuimig weekje camping de Peelhof, vriendelijk ontvangst, wat een schitterende camping, en een schitterend uitzicht vanaf onze plek, helaas voor ons heeft het verschrikkelijk gestormd, waardoor wij 3 nachten niet konden slapen omdat alles heen en weer schudde, en de wind ontzettend bulderde , onze schotel had geen bereik met dat onstuimige weer.
Maar super camping, alles netjes en schoon en aan alles is gedacht ,van badslippers tot afwasmiddel, spuitbusjes om de wc bril te ontsmetten na de vorige gebruiker ,zeer schoon sanitair (aleen jammer dat sommige mensen er dan gelijk weer een smeerboel van maken ) mooie veldjes tussen de bomen ,wakker worden van de Koekkoek en het gekwetter van de vogels, vanuit het raam van de caravan de reeën zien lopen.
Heerlijk. geen kinderen, er is namelijk helemaal niets te doen.
Tot de pinksterdagen was het heerlijk rustig, daarna stond het veldje erg vol . en liepen de mensen met hondjes bijna door onze voortent.
Ontzettend mooie omgeving om te fietsen en te wandelen, er zitten zeer veel wandelroutes in de aangeboden infomap.
Mogen wel iets meer fietsroutes naar de mooie omgeving en Emsland komen.
We hebben het ,buiten de storm om, heerlijk gehad, zeker voor herhaling vatbaar, maar dan op een andere plek.
6/9/2019 3:51:19 PM
Jaap en Wilma v.d.Burg
Toevallig kwamen we op internet deze camping tegen,bij aankomst direct hartelijk ontvangen door de vriendelijke Huub en Zwanny die je direct een goed gevoel geven door aan te geven dat we konden gaan staan en hoe we het zelf wilde.
Zouden 10 dagen blijven zijn er toch 14 geworden.
Sanitair ziet er erg schoon en verzorgd uit.
Gaan zeker terug komen op deze camping.
Huub en Zwanny bedankt voor het verblijf

8/18/2018 5:49:16 PM
Fred en Mirjam
We hebben genoten van jullie prachtige camping!! Echt een camping die jullie met liefde beheren. Het voelde bij aankomst als een camping in Frankrijk. Wat prachtig aangelegd en onderhouden. We "camperen" al enkele jaren door Nederland, maar de Peelhof overtreft alles. We wensen jullie nog vele jaren plezier van deze unieke plek. Groetjes Fred en Mirjam
8/9/2018 10:15:22 PM
Anoniem
Het was weer een feest.
7/29/2018 9:23:33 AM
fam gerrits
Prachtige rustige camping 4 mooie dagen gehad en we hebben ons goed vermaakt
Sanitair ook een dikke prima
En mooie grote plekken met zon en schaduw
1 min punt was dat de buurvrouw 3 x daags de 2 honden uit liet bij ons voor de caravan terwijl wij zaten te eten ..bahh
maar sommige mensen vinden dit schijnbaar normaal en zijn te beroerd om dit buiten de camping te doen

verder was alles naar wens

7/16/2018 11:44:25 PM
Marta vd Berg
Spontaan weekendje op een van de leukste en gastvrije camping gebracht! Het voelt hier gewoon thuis, alleen lekker in de natuur waar je je rust kan pakken.alle faciliteiten zijn super netjes schoon en alles is aanwezig in geval je wat bent vergeten te nemen van shampoo, zalfjes tegen deets tot badslippers:) echt goed geregeld:) bedankt !!!! Groetjes Marta en Eddie vd Berg
7/8/2018 4:33:45 PM
arielle de Graaf
Hallo Huub en Zwanny ,we zijn weer thuis allemaal , maar wat hebben we genoten , wat een toppertje jullie plekje !! Werkelijk aan alles bij jullie is gedacht , vraag je om een schaduw plekje krijg je die ook . Alles is aanwezig , in het toiletgebouw zelf shampoo en zeep als je het zelf even bent vergeten . zeep voor je handen een handdoekje een echte niet van dat vreselijke papier . Wasmachine niks munten , je doet gewoon geld in een potje en wassen maar zeepmiddelen ed staan er gewoon bij ??? Dan maar te zwijgen over het afwas gedeelte , een afwasborstel , afwasmiddel een afwasbak rekje echt aan alles is gedacht . bij de receptie eitjes van jullie eigen kippen , rabarber was er , tegen een kleine vergoeding mag je het zo mee nemen . diepvriezer met ijs , ook hier een potje waar je geld in doet als je een ijsje uit de vriezer pakt !!! wat een vertrouwen ... boeken te leen spelletjes echt het ontbreekt helemaal aan niets
heb je een Teek , ook daar is aan gedacht .. De plaatsen lekker ruim en niet netjes in een rijtje maar lekker gezellig . echt we hebben genoten . namens Trees , Rob en Ik zelf Arielle dus . heel hartelijk bedankt voor de fijne weken bij jullie we hadden echt vakantie . zelf ons hondje Tommy heeft genoten . We komen beslist nog eens terug Huub en Zwanny bedankt
7/3/2018 10:57:29 PM
Rob en Ariele en 🐕 Tommy
Toen ik 19 jaar was heb ik op een camping gestaan dat is lang geleden nu ben ik bijna 63 en sta ik er weer ik heb 11dagen genoten en de gast vrijheid was super alles is werkelijk zo goed geregeld dat je mond er van open valt Huub en zwanny die de camping beheren zijn heel lief en doen hun best om de mensen zo goed mogelijk te helpen het was fantastisch jullie waren super . groetjes Rob en Ariele en 🐕
7/2/2018 11:07:58 PM
fam Holl
Dit was voor ons de vierde keer en iedere keer staan we weer versteld wat een ruimte je voor je zelf hebt.Het is er super netjes lekker rustig. Huub en Zwanny hebben alle tijd voor een praatje
geweldige eigenaren. Een prachtige omgeving voor te fietsen.
Huub en Zwanny bedankt voor jullie gastvrijheid
8/31/2017 9:53:24 PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10